zondag 26 februari 2006

Hij wil er niet uit!!

Vandaag is Benke 4 dagen overtijd en ik begin er een beetje genoeg van te krijgen. Mijn buik wordt steeds dikker en zelfs het waggelen gaat niet meer zo soepel als een paar dagen geleden... Volgens Bente ben ik er weer eens helemaal ingetuind en worden kinderen helemaal niet in de 40e week geboren! Ze zeggen dit tegen toekomstige moeders omdat die dan denken dat het wel meevalt. De draagtijd van een mens is minstens die van een olifant. Zowel Bente, als Bendert als Jeroen zijn 3 weken overtijd geboren...
Het lastige is dat vandaag de laaste dag van de Winterspelen is en ik dus niets meer heb om de tijd door te komen. Inmiddels weet ik alles van curling, speedscating, figurscating, snowboarden en skieen. Vooral de langlaufsport zal me lang blijven achtervolgen... ongelofelijk. Je hebt langlaufen met een geweer op je rug, je hebt 'klassiek' langlaufen, 'modern' langlaufen, je hebt langlaufen gecombineerd met schanspringen... volgens mij is er nog geen enkele sport die zo uitgemolken is als langlaufen..
Volgens de verloskundige is Benke inmiddels 7 pond en ziet mijn buik er prima uit, niet te dik en niet te klein. Ze vertelde dat kinderen meestal in de 41e week, dag 3 geboren worden dus daar richt ik me maar op. Dit betekent dat Benke 4 maart geboren wordt.