vrijdag 13 januari 2006

Op naar de bevalling - nog 5 weken

Voel me deze dagen een stuk beter. Waarschijnlijk had ik griep afgelopen weekend. Iets wat ook zwangere vrouwen kan overkomen :-P.
Bendert heeft gisteren foto's gemaakt terwijl ik in bad lig en dan zie wel eerst een enorme buik voordat de rest van Jitske tevoorschijn komt. Helaas trappelde hij niet -anders hadden we daar ook nog opnames van kunnen maken.

Gelukkig is het uitverkoop dus ik kan mijn hart ophalen met het (onbezorgd) kopen van babykleertjes - vooral de HEMA is mijn favoriet. Verder heb je een legio aan webwinkels gevonden op internet waar de schattigste kleertjes kunt vinden. Nu ben ik niet echt een expert in maten dus ik koop maar wat raak. Dit terwijl Benke er nog niet eens is/bestaat. Eigenlijk wel vreemd, ik weet niet eens hoe hij er uit gaat zien. En misschien is het wel een 'zij'.. Niets is zeker tegenwoordig.

Nog even een frustratieverhaal kwijt..
Bij 'Zacht' een kinderwinkel aan de Middenweg zag ik een pakje van Poppedeine in de aanbieding (50% korting). Ik ermee naar de kassa - normaal gesproken is het vrijwel onbetaalbaar. Toen ik wilde afrekenen vroeg de kassiere voor wie het pakje was en ik vertelde dat ik over een maand ging bevallen (heb tegenwoordig een enorme jas aan dus niemand ziet dat ik zwanger ben). Ze vertelde me dat toen ze dit pakje in de winkel hing ze er even aan had gedacht om weer zwanger te worden - het was zo schattig. Ze keek me met een jaloerse blik aan. Opeens draaide ze zich om en vertelde dat ze de eigenaar ging bellen omdat ze niet zeker wist of het pakje daadwerkelijk een aanbieding was. Ik keek naar de ronde stickertjes op het label en vroeg me af waarom?? Ze belde de eigenaar en toen ze opging vertelde ze me dat nu juist dit pakje niet een aanbieding was - er was een fout gemaakt. Ik heb het maar niet gekocht.