zondag 31 mei 2009

Konijn op bezoek

Deze week was het konijn van Martijn op bezoek. De naam van het konijn is Bun maar we hebben hem de hele week Konijn genoemd en daar luisterde hij prima naar.
Kay moest wel nog wel het een en ander leren op konijnengebied. Het eten gooide hij lomp in het hok i.p.v. het bakje. Ook ben ik erg blij dat Konijn geen enorme wond op zijn neus heeft gekregen van de keren dat Kay het metalen dak recht naar beneden liet vallen. Het is gelukkig een konijn dat alles best vindt. Hij scharrelde van tijd tot tijd rond op de bank en is net zo nieuwsgierig als Kay.
Kay liet duidelijk merken dat hij Konijn erg leuk vond. Zo vertelde hij honderd uit over de telefoon aan Wicher en Tineke en wilde zelfs dat ze langs kwamen om Konijn te zien. Of Konijn het leuk vond weet ik niet. Aan het einde van de week had hij nogal veel haren verloren (maar dit kan komen omdat het erg warm was). In ieder geval keek hij ons gelukzalig en tevreden aan toen Martijn hem ophaalde. Ik ben op dit moment helemaal voor een permanent konijn. Bendert is nog niet overtuigd. Kay kan het allemaal niet zoveel schelen. Al vroeg hij, nadat Konijn weer was opgehaald, waar het Konijn was gebleven. Misschien gaat Martijn binnenkort weer op vakantie.