maandag 7 december 2009

Sinterklaas

In huize Naberman-Feenstra werd Sinterklaas volop gevierd dit weekend. Vrijdag was het feest bij de Pandaberen. Sinterklaas B. deed zeer zijn best. Gelukkig hadden ze de kinderen in 2 groepen verdeeld met ieder een eigen Sinterklaas waardoor Kay niets heeft gemerkt.
's Middags kwamen Filip en Cato spelen. Kay en Filip waren enorm uitgelaten. De bank werd in een zeeroversboot getransformeerd en de 2 mannetjes vertonen een bepaald sloopgedrag waar ik nog niet eerder bij stil had gestaan - ik leef zeer mee met de moeder van Pilip die 4 zoons heeft. Zowel de lamp als de poster (van New Orleans) boven het bed moesten het bijna ontgelden. Gelukkig was er Cato die de boel een beetje tot rust bracht. Het was duidelijk dat ze alle 3 enorm veel lol hadden. Die avond was Kay zo uitgeput dat hij meteen in slaap viel.

Zaterdagavond kwamen Wicher en Tineke en kreeg Kay veel te veel kadootjes. De website www.hetpuzzelwarenhuis.nl had Sinterklaas iets te enthousiast bezocht. De website zelf is verschikkelijk (hum, misschien een nieuwe klant??) maar de spullen die ze hebben zijn erg de moeite waard. Vooral het rupsenspel vind Kay geweldig.

Zondag, de dag na Sinterklaas, kreeg Kay een neefje. Jesse werd om 11 uur geboren, zoontje van Sanne en Jeroen.