maandag 10 december 2007

Rust

Vanochtend werden we rond half negen wakker en draaiden we ons lekker om, om pas rond tien uur op te staan en aan een rustig en uitgebreid ontbijt te beginnen met warme broodjes en de kranten van zaterdag onder handbereik.

Wat klopt hier niet? Wat mist hier? Dit was onze eerste zondag ochtend zonder Kay. Hij was aan het logeren bij Wicher en Tineke, die weer in Amsterdam in het huis van Koosje zaten. Voor het eerst in 21 maanden konden we uitslapen. Wat een heerlijkheid... We hadden het uitslapen ook wel nodig wat de avond erviir hadden we ons gebrek aan bioscoop bezoek aangevuld met twee films (de eerste was niet echt een success. Ging over een meisje dat abortus pleegde in Roemenie).

Hoe vond Kay het logeren? Prima - hij ging keurig netjes zonder morren slapen en was aan een stuk door tot acht uur aan het snurken. Dit terwijl hij bij ons de voorgaande nachten behoorlijk aan het spoken was geweest. Ook W&T vonden het erg leuk. We werden zelfs toen we hem op wilde halen gebeld dat Kay aan zijn middagdutje begonnen was en ze wel weer zouden bellen als hij wakker was...