zondag 14 mei 2006

Rock God!

En dan is Kay zo snel gegroeid dat hij vandaag z'n "Rock God" rompertje aan kan. Geef toe, dit ziet er wat verontrustend uit: is dit een foto van een lief klein en knuffelbaar babytje, of is dit toch een kalende veertiger met bierbuik?

(het rompertje is overigens van Rock a bye-baby)

Kay met beer (deel 3)

We hadden al eerder laten zien hoe Kay na 1 maand geroeid was, nu is hij weer een maand verder en was het dus weer tijd voor een foto van Kay met de beer. Op de eerste foto van 13-3-2006 was hij nog duidelijk kleiner dan de beer, op de 2de foto van 15-4-2006 was hij al ongeveer even groot als de beer, maar nu, op 14-5-2006, is hij absoluut groter.


Mijn eerste Moederdag...

Ja, ja, afgelopen zondag was het dan zover: mijn eerste Moederdag. Sanne en Koosje kwamen onverwacht op bezoek om het heugelijke feit te vieren. Normaal vind ik 'moederdag' grote onzin..op de lagere school waren we verplicht een tekening of een asbak (toen rookten de meeste moeders nog) te maken. Dit keer kreeg ik een bos bloemen.. iets wat ik nog nooit gekregen had van mijn zusters !!! Oma Tineke en oma Ineke moesten nog een beetje wennen aan hun nieuwe status van oma zijn.. Wij (de kinderen) hadden allemaal geen tijd om langs te komen. Ze zijn dan nog wel moeder maar nu dan toch ook oma wat eigenlijk veel belangrijker is !!! Gelukkig vonden ze het niet erg.