zaterdag 21 oktober 2006

Kayboutertjes bestaan

Wij zijn nogal sceptisch en geloven niet in sprookjes, maar tijdens een wandeling in de bossen bij Heerde hebben wij toch een kaybouter op de foto vast weten te leggen. Hij vroeg ons of wij toevallig wisten waar Rien Poortvliet tegenwoordig woont, want daar had hij samen met Paulus en Pinkeltje nog een appeltje mee te schillen qua royalties. Dat moest dan wel een route zijn waarbij hij niet langs de woning van Hans Teeuwen zou komen, want dat vond hij een engerd.

Bovendien wou hij zich ook nog distantiëren van de man die zich voor kabouter uitgeeft onder de naam "Plop", dit is volgens hem een goedkope imitator; geen enkele zichzelf respecterende kabouter zal ooit een muts met twee punten en belletjes dragen (zelfs niet als ze uit België komen). Hij had zelfs uit betrouwbare bron vernomen dat deze "Kabouter P." in het ware leven ruim boven de 1 meter uit kwam wat toch wel erg onpraktisch is als je in een paddestoel zou wonen.

Blauwe liezen

Een waarschuwing aan iedereen met een babybjörn en een baby die goed (naar achteren) kan schoppen: het kan een ware aanslag zijn op je liezen (en als je echt pech hebt als man ook op andere zaken, maar dat is me tot noch toe bespaard gebleven).