maandag 7 mei 2007

14 Maanden

Knur is alweer 14 maanden!. Wat gaat de tijd toch snel. Vrijdag naar het consultatieburo geweest waar hij gewogen (12 kilo) en gemeten is (80 centimeter). Op het kdv leert hij steeds meer :-). Hij weet inmiddels als hij iets doet wat niet mag hij 'tout'(=stout) is en hij kan, tot onze verbazing, opruimen. Helaas heeft hij dat wel onmiddelijk weer bij ons thuis spontaan afgeleerd. We zijn niet consequent genoeg, ben ik bang.. Als je aan hem vraagt: wat doet een leeuw?? doet hij 'grrrrr'.

Ook iets, waar ik me vooral druk over maak, is zijn 'obsessie' voor mijn borsten. Zodra hij op mijn schouder zit steekt hij zijn handjes in mijn t-shirt en begint te kriebelen. Erg schattig, helemaal als je midden in een restaurant zit met vrienden te eten.
Ik vroeg me af hoe en waarom hij dit doet en heb bij verschillende mensen navraag gedaan. Het schijnt volkomen normaal te zijn. Bij de schoonzus van mijn buurvrouw deden alle 3 de kinderen het tot hun 6e jaar. Opa Feenstra begon erg te lachen toen ik het vertelde. Volgens hem zijn mannen duidelijk al vanaf de geboorte geintrigeerd door borsten en zal dit alleen maar erger worden :-#...