donderdag 20 november 2008

Dag 13 - Terug naar Sanur

Deze ochtend wil Kay opeens douchen. Tot nog toe durfde hij nooit onder de douche, maar waarschijnlijk zag hij gisteren dat Kedek ook douchte.
Als Kedek naar school die ochtend gaat wil Kay ook mee, dus loopt Jitske met Kay en Coman naar Kedek's school. Kay is ontroostbaar als hij ontdekt dat hij niet mee mag de school in. Hij en Kadek nemen afscheidt en hij huilt het hele stuk naar huis toe.

Rond 10 uur staat Ketut op ons te wachten en we rijden terug naar Sanur via de Git Git watervallen. Hier krijgen we een (onnodige) gids mee die ons de watervallen laat zien. Als hij ons vervolgens aanbiedt om, tegen betaling, nog een stuk verder te lopen, bedanken we en gaan we zelf op pad. Maar als snel moeten we ons plan herzien en terug keren naar de auto. Het is gaan regenen.
Dan maar verder naar een vlinder- en insecten tuin. In de vlindertuin zien we enorme vlinders. De beheerder laat een pop uitkomen en Kay heeft grote moeite om de wandelende takken te vinden. Ze lijken te erg op een takje. De vlinders vind hij erg mooi, maar er een op z'n hand zetten vind hij te ver gaan.
We sluiten de dag af met een bezoek aan Pura Tanah Lot, een spectaculaire (maar super toeristische) zeetempel. Hierna gaan we terug naar ons hotel in Sanur.