zondag 18 maart 2007

Hoe Kay z'n 1e verjaardag vierde

Kay´s verjaardagsfeestje hadden we op een zondag gepland. Beide oma's en opa's, de buren, en overige familie en kennissen (met kinderen, want die zonder hadden waarschijnlijk niet op de blog gelezen dat we het de 18de vierden) kwamen op bezoek. Het was ons eerste 'kinderfeestje' (tip: koop geen feesttoeters en laat ze die zeker niet onbeperkt pakken) en we hadden dan ook nog nooit zo veel kinderen gelijktijdig in ons huis gehad.

Speciaal voor z'n verjaardag heeft z'n vader zich enorm culinair staan uitsloven en een taart in de vorm van een Boedha gemaakt (een biscuit overdekt met zelfgemaakte (eenvoudige) marsepein en marscapone-abrikozenjam vulling; en je zou het bijna niet verwachten, maar deze taart smaakte nog lekker ook).

Beer

Kay is afgelopen jaar iedere maand met de beer van Bendert op de foto gegaan. Achteraf gezien hadden we de grootte van de beer meer als uitgangspunt moeten nemen. Nu lijkt het soms alsof Kay gekrompen is in vergelijking met de maand ervoor. Wel goed zichtbaar is hoe hij veranderd is van een kleine hulpeloze baby in een mini-peutertje die geen zin meer heeft om nog langer naast een oude beer te liggen.

2e half jaar

Het 2e half jaar van september 2006 tot februari 2007