vrijdag 1 september 2006

Rockstar oefent

Om een groot rockstar te worden is het flink oefenen geblazen. Het verleiden van het publiek is iets wat Mini-me duidelijk niet meer hoeft te leren...


Kinderwagenbak te koop

Vandaag maar de kinderwagenbak op Marktplaats.nl gezet. Kay is inmiddels te groot en ons huis is te klein om hem te bewaren. Wat gaat het toch snel :-).Vijf maanden geleden lag daar een klein, hulpeloos hummeltje in dat alleen maar kon eten, huilen en slapen.
Nu zit hij in de kinderwagen (als we geen zin hebben in de baby-bjorn), is zijn favoriete hobby herrie schoppen (bij het naar bed gaan) en bellenblazen. Als ik belleblaas begint hij hard te lachen en terug te blazen, alsof hij wil praten :-). Ook kan hij inmiddels zijn speentje zelfstandig oppakken en terug in zijn mond stoppen.
Terwijl ik, volgens Tineke, kon dubbel liggen van het lachen als je 3 blokjes op elkaar stapelde en die dan omgooide, is Kay gek op rare geluiden. Hij ligt helemaal in een deuk bij het horen van Bert en Ernie. Bendert is inmiddels erg goed in het nadoen van alle Muppets. Ook ondersteboven tillen is favoriet bij Kay. Hoe hoger hoe beter. Het kleine mannetje begint langzaam te veranderen in een stoere bink.