vrijdag 10 april 2009

Dag 1 - In New Orleans

Na ruim 24 uur wakker te zijn geweest, zijn we aangekomen op onze hotelkamer in New Orleans. Bente heeft ons zojuist opgehaald van het vliegtuig. Kay heeft zich voorbeeldig gedragen, op een paar uitbarstingen na. We proberen hem op dit moment naar bed te krijgen. Hij heeft wel tijdens de reis geslapen, maar is nu klaar wakker (in Nederland is het 7.00 uur) en staat op het bed op en neer te springen om half 2 's nachts.
De vlucht naar Miami was prima - ware het niet dat we er achter komen dat we met de vluchten van Cathay Pacific wel wat verwend waren geraakt - dit keer geen personal entertainment system. Gelukkig kon je er een huren, dus dat hebben we voor Kay gedaan zodat hij zo vaak hij wilde naar Tom & Jerry en Roadrunner kon kijken en toen hij eenmaal sliep z'n ouders ook nog een film konden zien.
Eenmaal in Miami zonder al te veel problemen door immigratie en douane. Dit ondanks dat Kay z'n tong naar een van de beamten uitstak terwijl zijn moeder vingerafdrukken aan het nemen was. Daarna 5 (!!) uur wachten voor onze aansluiting. Dan is het fijn dat er iemand op je staat te wachten in New Orleans. We zijn volledig uitgeput en willen alleen nog maar slapen, terwijl Kay dus nog steeds rondjes door de kamer rent.