vrijdag 11 augustus 2006

Aan het werk

Na 9 maanden ben ik weer aan het werk :-). Ik loop nu 's morgens, nadat ik Kay naar het kdv heb gebracht, tussen de mannen in streepjes pakken (wist niet dat die tegenwoordig nog gedragen werden) van de metro naar de Amsterdamse Poort, gebruik Lotus Notes (verschikkelijk onhandig pakket), heb geen laptop meer en heb maar 50 mb ruimte om bestanden op te kunnen slaan. En ik mis mijn HP vriendjes tijdens de lunch..
:-( De eerste dag was het ergste. Rond de lunch lag ik bijna te slapen, dood moe van al dat handen schudden. Nu ook de 2e week achter de rug is, begint alles al een beetje meer vertrouwd te worden. Afgelopen dinsdag zijn we met een deel van het Direct Channels team gaan varen over de grachten wat erg goed was om wat meer mensen te leren kennen... En het kolfen gaat goed - er is een apart kamertje voor ingericht met koelkast - ik heb al verschillende andere moeders ontmoet.
Voor Kay liep mijn 2e werkweek wat minder goed af. Toen Bendert hem woensdag ophaalde van het kinderdagverblijf stond er een afdruk van een (volgens mij legoblokje) op zijn voorhoofd... een een of ander peuter-pubertje had hem een klap gegeven met een 'hard voorwerp' toen de leidster even de andere kant opkeek. Gelukkig was hij de hele avond aan het lachen en had hij nergens last van.