vrijdag 7 juli 2006

Foto van Kay 16 weken

Meer foto's zijn hier te vinden

Kay aan zee

Vandaag was Kay voor het eerst in zijn leven op het strand (bij Bergen aan Zee). Gelukkig was het niet zo warm en daardoor erg rustig. We hoefden niet bang te zijn dat Kay in een rood kreefje zou veranderen. Na een uur was hij zo uitgeput dat we terug zijn gegaan. Dagen aan zee bivakkeren zit er nog niet in, verder vond hij het helemaal fantastisch.



Create your own video at One True Media

Kay & meisjes

Nadat Tineke Kay al na een paar dagen spontaan 'Bulletje' noemde, moest ik er toch aan wennen dat Kay toch echt een jongeje is. De opvoeding is belangrijker dan 'het genetisch materiaal' (nature-nurture) was tot voor kort mijn mening. Ik wilde hem zelfs naar ballet sturen op te bewijzen dat Kay als een lief mannetje op zou groeien. Inmiddels weet ik wel beter. Gisteren na het babyzwemmen lag er een alleraardigst en schattig babymeisje op het aankleedkussen naast ons. Terwijl haar moeder en ik aan het praten waren, zag ik dat Kay ook had opgemerkt dat 'iets met grote ogen en donkere wimpers' hem aan zat te kijken.
Hij draaide zich half om, keek het meisje lachend aan en maakte een rolle rug waardoor zijn borstkas nog ietsje meer naar voren kwam. Het meisje keek vragend naar haar moeder en stopte haar vingertjes in haar mond. Ik was met stomheid geslagen.. Lag meneer hier - nog maar 4 maanden oud - een meisje te versieren ??? Het ging nog verder.. Nadat het meisje teruggelachen had begon Kay als een gek met zijn beentjes in de lucht te schoppen. Blijkbaar om aan te tonen dat hij wel errug stoer was en wel niet kon lopen maar dit toch binnenkort al wel een eerste poging zou gaan wagen ... De moeder tilde haar dochtertje op om in de kinderwagen te zetten waarna Kay in een luid huilen uitbarstte... mannen.... Snel stopte ik een speentje in zijn mond. Die balletles kan hij inmiddels wel vergeten - straks gebruikt hij die om het ene na het andere meisje te versieren.