maandag 22 januari 2007

Optrekken

Kay is zich al een paar dagen aan het optrekken aan alles wat hij tegen komt. Regelmatig valt hij hierbij op de grond wat tot gevolg heeft dat hij inmiddels een blauwe plek op zijn voorhoofd en een rode plek net onder zijn oog heeft.
Gisteren nog was hij zich aan het optrekken aan z´n activity-center (zodat hij tenminste bij de knoppen van de stereo, video en DVD-speler kon) en moest Jitske hem onder het tafeltje voor de bank vandaan halen, dat bovenop hem terecht gekomen was. Natuurlijk had ik geen fototoestel bij de hand om het snel vast te leggen.
Zich optrekken heeft hij dus al redelijk door, van staan weer gaan zitten nog niet. Bij elke poging wil je in de buurt blijven omdat hij zich op enig moment zou laten vallen en dan natuurlijk ongelukkig terecht zou komen.

Vanochtend heeft hij voor het eerst zich rustig/gecontroleerd opgetrokken aan de box (oftewel: "hé, verrek hij staat") en na een tijdje gestaan te hebben, ging hij weer rustig en zonder hulp zitten (en bovendien is er ook nog een kans geweest om er foto´s van te nemen).