woensdag 31 mei 2006

Meer foto's van Kay

Aangezien we "klachten" hebben gekregen dat we te weinig foto's op de site hadden, hier wat nieuwe (maar ook al weer oude) foto's:

Week 2 bij het kdv

Gisteren kon ik alleen maar aan Kay denken nadat ik thuis gekomen was van het kdv... ik ging naar de kamer, zag een lege box en dacht: oei, Kay is weg.. Ik liep naar de keuken zag de babyboon: wee.. Ik ging naar boven - kwam langs zijn (lege) wiegje.. snik.. Ben maar snel naar de studeerkamer gerend en daar gebleven.
De gevoelens van 'het verlaten worden' werden zelfs 's nachts door mij breed uit 'verwerkt' ... ik droomde over een van mijn exen die mij destijds enorm belazerde. .. pfff... waar je niet aan herinnerd wordt tijdens het brengen van je baby naar het kdv.. Wat ook meespeelde in de droom is het niet luisteren naar mijn intuitie (destijds negeerde ik alle signalen van buiten af die aangaven dat de ex het niet echt serieus nam).
Maar wat is intuitie? Zegt mijn intuitie 'Kay jij blijft bij mij en bij niemand anders' of 'Jitske stel je niet aan. Kay is van niemand dus ook niet van jou. Nu heb je wat tijd voor jezelf'. Ik heb maar besloten om me aan het laatste te houden. Ik haal hem per slot over 4 uur weer op en kan hem de hele verdere dag knuffelen.. Daarnaast vertelde de leidster (Fransje - zie foto) dat ze gisteren een enorme schaterbui met Kay had. Ze was hem aan het verschonen en hij begon te lachen. Ze lachte terug waarop hij nog harder begon te lachen en in schateren uitbarstte... iets wat hij ook regelmatig bij/met Bendert doet.. Hij heeft het dus erg naar zijn zin en ook de leidsters zijn helemaal weg van hem.