maandag 2 oktober 2006

Hoe kom ik van A naar B

Had Kay net vorige week het (naar achter) buikschuven ontdekt, heb ik 'm afgelopen zaterdag onder het tafeltje waar de TV en stereo op staat vandaan moeten vissen. Hij weet nu dus ook dat je door je van je rug, op je buik, naar je rug en weer op je buik te draaien ergens kunt komen.
In plaats van proberen in de richting van zijn moeder te draaien (iets wat ik bijvoorbeeld zou doen), gaat Kay's interesse duidelijk uit naar knopjes (en andere dingen waar hij niet aan mag zitten!!).

Gisteren was het tijd voor z'n volgende "doorbraak". Terwijl we bij de buren zaten te borrelen hoorden we opeens een ijselijke kreet uit de babyfoon. Toen ik boven kwam trof ik Kay met een triomfantelijke grijns aan, hij had zich zodanig weten te manouvreren dat hij door met z'n voeten tegen de zijkant van de wieg te drukken z'n kont omhoog kon krijgen. Weliswaar met wat hulp (zoals op onderstaande foto te zien is) maar toch.. Het begint zo langzaam aan tijd te worden om langs de plaatselijke doe het zelf winkel te gaan voor het aanschaffen van traphekjes en om alle kast- cq. stopcontactbeveiligers te installeren.