dinsdag 23 september 2008

Red de Mus

Afgelopen (autovrije) zondag waren we op de Albert Kuip. Er was van alles te doen. We hadden eerst afgesproken met Nicol bij Bazar. Tijdens het bestellen riep Kay op de vraag wat hij wilde drinken 'chocola', çhocola'. We bestelden thee/koffie en Kay kreeg (omdat het zondag was) chocolade taart. De taart ging volledig naar binnen en na afloop keek hij ons gelukzalig aan.
Op de Albert Kuip heeft Kay op het springkussen gesprongen, arabische thee gedronken, een 'red de mus' t-shirt beschilderd en naar de electrische raceauto's gekeken.
's Avonds had Bendert geen puf meer om te koken en ging hij patat halen bij de snackbar. Thuis gekomen keek hij me verwijtend aan. De hele weg (en ook in de snackbar) had Kay 'ik wil patat, ik wil patat' geroepen. Het leek net of we iedere week minsten 3 keer patat op het menu hadden staan.
Het grote voordeel was wel dat Kay nog nooit zo goed had gegeten als die avond. Onder de toezegging dat hij eerst een stukje komkommer moest eten alvorens hij een aantal patatjes naar binnen mocht werken ging er ongemerkt toch ook wat gezonds mee ..