zaterdag 15 april 2006

Kay met beer

Om de groei van Kay bij te houden maken we iedere maand een foto naast de beer van Bendert. De eerste foto is genomen op 13 Maart en de tweede foto is vandaag genomen (15 April). Het is wel duidelijk dat hij enorm gegroeid is in 1 maand !!... Zijn hoofd is bijna even groot als het berenhoofd en hij steekt inmiddels ruim boven de beer uit.

Aandacht

Vanochtend werd ik wakker en zag iets, wat leek op een baby, naast me liggen. Hij had zijn benen opgetrokken, armen in de lucht gegooid en bezig met het maken van smakgeluidjes. De hint was overduidelijk. Bendert had aandacht nodig. Na 6 weken alleen maar bezig geweest te zijn met Kay waren we een beetje 'elkaar' aan het vergeten. Ik stortte me in Bendert zijn armen. Helaas vergat ik mijn, door de borstvoeding nogal gevoelige, borsten. Vooral mijn linkerborst moest het ontgelden. Hij was duidelijk niet bestand tegen een grote-mensen-knuffel. Tot overmaat van ramp begon het spruttel in de andere kamer over te gaan in een luid gekrijs... Kay was wakker.... Het moment was voorbij. Geconfronteerd door de harde werkelijkheid stond ik op om de gaan voeden.

Na Kay eten gegeven te hebben ben ik met Koosje naar een sample sale gegaan in Noord. Eindelijk eens niet met Kay - Bendert was thuis gaan werken. Tijd om mezelf te verwennen !! Ik kan namelijk nog steeds niet in mijn oude broeken. Om 12 uur (en 2 spijkerbroeken rijker) gingen we naar huis waar Kay nog rustig lag te slapen.. Volgens Koosje had ik me nogal aangesteld doordat ik 3 keer naar huis gebeld had om te vragen hoe het ging..